Zaterdag 24 februari 2018 - TA-specials 'Verder dan het bekende: Fanita English en Taibi Kahler'

Kennismaken met het leven en werk van Fanita English en Taibi Kahler, dat is doel van de TA-specials die Roos Ikelaar geeft op 24 februari.

 

Met haar 101 jaar is Fanita English een van de langstlevende TA-pioniers. Samen met Eric Berne, Muriel James, Claude Steiner en zo vele anderen stond zij aan de wieg van TA en ontwikkelde ze concepten waar we nu nog mee werken. Ook Taibi Kahler, een andere TA-pionier, bezorgde de TA-gemeenschap handige modellen rond communicatie en script. Beide TA-coryfeeën ontvingen een Eric Berne Memorial Award: English in 1979 voor haar Rackets-theorie en in 1997 voor haar werk rond het episcript en de ‘hot patato’, Kahler in 1977 voor zijn werk rond drivers en het miniscript.

In deze TA-specials verkent Roos Ikelaar met de deelnemers wie English en Kahler waren en zijn, hoe hun levens en hun loopbanen verliepen en welke levenservaringen aan de basis lagen van de TA-concepten die zij ontwikkelden. Ze doet dit via een mix van theorie, oefeningen en discussie.

Datum: zaterdag 24 februari 2018   

Uren: 10 tot 13.00 uur: Fanita English Special; 14 tot 17 uur: Taibi Kahler Special

Locatie: de zolder van het Roze Huis, Draakplaats 1 te Antwerpen-Berchem. De ingang is in de Draakstraat 39.

Kosten:

  • voor VITA-leden: 30 euro per special voor particuliere leden en 40 euro per special voor professionele leden;
  • voor NVTA: 40 euro per special voor particuliere leden en 50 euro per special voor professionele leden;
  • niet-leden betalen 60 euro per special

 

Aanmelden via: https://nl.surveymonkey.com/r/HN6L5M9

Meer info over de inhoud van de TA-specials, de deelnameprijzen en de inschrijvingsmodaliteiten vind je in de uitnodiging in bijlage.