Masterclass 'Wendbare Teams' - 23 okt 2015

Een groot gedeelte van onze leden werken met TA in organisaties. Zij zullen zeker interesse hebben in de masterclass Wendbare Teams (Agile Teams) die Sari van Poelje geeft op vrijdag 23 oktober in Utrecht.
 
De voorbije jaren voerde Sari onderzoek naar hoe bedrijven en organisaties zich staande houden in de snel veranderende omgeving van de 21ste eeuw. Zij ontdekte dat niet leiderschap, maar wendbaarheid van een team de sleutel vormde en dat wendbaarheid te maken heeft met 4 dimensies van een team, ieder ondersteund door een IQ en een EQ-factor.
 
Rond dit thema van Wendbare teams gaf Sari afgelopen zomer een felgesmaakte workshop op de EATA-conferentie in Rome. Ook haar key-note speech hierover op de ITAA-conferentie in Sydney werd enthousiast onthaald. De Actieve Werkplaats Organisaties (NVTA) en de Werkgroep Organisaties (VITA) nodigden Sari uit om haar kennis te delen met de Vlaamse en Nederlandse TA-professionals.
 
Locatie: Fort aan de Klop, Utrecht. Met de Vlaamse deelnemers carpoolen we naar Utrecht.
PrijsOm een ruime deelname mogelijk te maken, hebben NVTA en VITA de prijs laag gehouden, nl. 38 euro voor leden en 144 euro voor niet-leden. 
 
Blokkeer 23 oktober alvast in je agenda. Inschrijven kan tot 17 oktober.