Intervisie

Intervisie

Ben je heel actief of minder druk bezig met TA of volgde je ooit een opleiding? In het voorjaar van 2022 willen we starten met een open intervisiegroep.

Bedoeling is om in groepen van min 3 tot max 6 personen casussen te bespreken die aangebracht wordt door de leden zelf. Deze kunnen gaan over de vier klassieke TA-domeinen: educatie, organisatie, coaching/counselling en psychotherapie. Bij aanvang is er per groep een facilitator en gaan we op een gestructureerde en co-creatieve wijze aan de slag: contact, contract met keuze casus, structuur en proces met bewaking van de confidentialiteit.

Op deze manier kan je oude bekenden opnieuw ontmoeten, kennismaken met nieuwe TA-leden, je netwerk uitbreiden en je verder verdiepen in TA aan de hand van de inzichten van anderen.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd om deel te nemen, geef ons dan een seintje en je domein(en) van interesse via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding ‘intervisie’ als onderwerp.

Het VITA-bestuur