Main content

VITA-bestuur

Alle leden van VITA vormen samen de Algemene Vergadering van de vereniging. De Algemene Vergadering beschikt over de wettelijke bevoegdheden en kan onder meer de statuten en het huishoudelijk reglement wijzigen,  de begroting en de rekeningen goedkeuren en  bestuurders benoemen en afzetten. De Algemene Vergadering komt minimaal één keer per jaar samen.

De dagelijkse leiding van VITA wordt opgenomen door een Raad van Bestuur die verkozen wordt door de leden van de Algemene Vergadering. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig zijn om het doel van de vereniging te verwezenlijken. De Raad van Bestuur duidt onder haar leden een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester aan. Zij vormen samen het Dagelijks Bestuur.

De Raad van Bestuur van VITA is samengesteld uit:  

 
Lut Slembrouck Voorzitter  0473 690 399  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Tin Vanderhoeven Penningmeester  0472 25 16 17  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Josephine Overeem Ondervoorzitter  0486 58 24 99  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.